SZOLGÁLTATÁSAINK

Keresőoptimalizálás 

Azt tapasztaljuk és abban hiszünk, hogy egy weboldal önmagában ritkán lehet sikeres, emiatt komplexebb szolgáltatásainkkal állunk megrendelőink segítségére.

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) foglalja össze azt a feladatsort amely a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítására szolgál organikus, tehát nem fizetett elérésként. Egyértelműen – minél előrébb vagyunk ezekben a listákban több és több kattintás érkezik a weboldalunkra, mely aztán további érdeklődőket / vásárlókat generál nekünk. Eddigi tapasztalataink alapján a keresőoptimalizálás lépéseit célszerű a weboldal elkészítése előtt megkezdeni. Sokkal jobb és gyorsabb előre jutást lehet elérni a kereső oldalakon ha a weboldal egy SEO szakember tanácsai mentén alakul ki.
weboldal keszites nemetorszagban keresooptimalizalas_2

Keresőoptimalizálás meglévő weboldal esetén:

Certifikált SEO szakemberünk elemzi a meglévő oldalad, ha szükséges, segítünk a meglévő szövegek kijavításában, esetleg bővítésében. Elemezzük a weboldal jelenlegi felépítését, hibáit, az okokat, amiért még nem került jó pozícióba a keresőkben. Üzleti céljaidat figyelembe véve dolgozunk, közösen. Első lépésben elkészítünk egy dokumentációt, amely tartalmazza azokat a problémákat amelyeket javítani lenne szükséges egy jobb helyezés elérésének érdekében.

SEO a nulladik pillanattól:

Függetlenül attól, hogy a site nálunk készül, vagy sem, ez a legideálisabb időpillanat elkezdeni a keresőoptimalizálást. A weblap készítővel és a márka tulajdonosával történt egyeztetés után elkészítjük ajánlatunkat mely tartalmazza a szükséges lépéseket ahhoz, hogy mielőbb az első oldalra kerülhessen vállalkozásod a keresők rendszerében.
weboldal keszites keresooptimalizalas_8

A keresőoptimalizálás szolgáltatásunk lépései

1. Lépés előkészületek: 

Stratégia előkészítése: A keresőoptimlaizálás elvégzéséhez minden esetben tervezésre van szükség, hiszen pontosan látnunk kell a weboldal illetve a versenytársak vonatkozásában melyek azok a felmerülő pontok amelyek mentén valódi eredményt lehet elérni. Éppen ezért fontos lépés a versenytársak elemzése is.

2. Kulcsszókutatás: 

A seo project elején közösen elemezzük, melyek azok a kulcsszavak amik kifejezetten fontosak a cég számára. Egy bő, akár 100 – 150 kulcsszavas listát készítünk, melyben lesznek fontos és kevésbé fontos kifejezések is. Összehangolva a vállalkozás “offline” tevékenységével rangsoroljuk azokat, elemezzük a versenytársak adott kulcsszóra felépített stratégiáját. Ennek az elemzésnek a része az a döntés is, hogy a weboldalon működjön e blog és ha igen, milyen gyakran és milyen témában készüljenek rá bejegyzések. Természetesen ezek tartalmi elkészítésében is segítségedre leszünk.

3. Keresőoptimalizált szövegírás és tartalom készítés:

Sok egyéb praktika mellett a SEO zászlóshajó még mindig az optimalizált szövegek. Természetesen szövegeink megfogalmazásánál maximálisan szem előtt tartjuk, hogy a cél nem csupán az, hogy a keresőkben elől megtalálható legyen az oldal, hanem az is, hogy általa szakértőként jelenhessen meg a tulajdonosa. Abban az esetben ha egy induló weboldalról beszélünk akkor ezt a két hatást egyszerre kell elérnünk: a weboldalt az első helyekre kell repítenünk, a rajta olvasható szövegekkel pedig meg kell tudni győzni a látogatót, hogy a szolgáltatást igénybe vegye, a terméket megvásárolja.

A tartalom fontosságát mind a felhasználók, mind a keresőmotorok számára nem lehet alábecsülni. Lényeges megjegyezni, hogy mind a felhasználók, mind a keresőmotorok látni akarják, hogy miről szól a szöveg, de az előbbiek számára kritikus fontosságú, hogy világos, érthető és átlátható legyen. Másrészt a keresőmotor számára fontos a relevancia, a szövegben szereplő kulcsszavak és a köztük lévő kapcsolatok. A felhasználók számára a relevancia a kulcsszavak szerepeltetése a szövegben és a köztük lévő kapcsolatok.

Számos tényező befolyásolhatja a keresési eredményekben elfoglalt helyezését, de az egyik legfontosabb a tartalom, különösen a szöveges tartalom. Ennek értékelésekor a keresőmotorok számos szempontot vizsgálnak, többek között a szöveg hosszát, a kulcsszavak és azok változatainak jelenlétét, valamint a kapcsolódó kifejezések jelenlétét. A kulcsszavak és a kapcsolódó kifejezések ma már úgy épülnek be egy szövegbe, hogy már nem garantálják, hogy a cél kulcsszó a lehető legtöbbször szerepeljen benne. A kulcsszót a szövegkörnyezethez viszonyítva értékelik, amelyben használják, és abba a szövegkörnyezetbe illesztik be. A Google a szöveget relevánsnak és ezért értékesnek tekinti ebben a kontextusban.

A keresőmotornak nem az a célja, hogy több látogatót juttasson el az egyes oldalakra, hanem az, hogy kiváló felhasználói élményt nyújtson, hogy a felhasználók a lehető leggyorsabban megtalálják, amit keresnek, miután beírták a keresőmezőbe a keresést. Az oldal a keresési eredmények között a kulcsszavaink és azok kontextusának elemzése mellett a tartalom relevanciája alapján kerül rangsorolásra a felhasználók számára.

4. A szerver: 

A szerver az az összetevő a képletben amit talán a legkevésbé szokás értékelni, pedig ő a titkos aduász, hiszen betöltési ideje nagyban befolyásolja a weboldal keresőben elért helyezését. Ügyfeleinkhez igazodva szerverünk EU3 központban található, így a rajta elhelyezett weboldalak nem szenvednek hátrányt a konkurenseikkel szemben sem Magyarországon sem az EU-ban.

Szerverünk mindig naprakész technikai háttérrel rendelkezik, saját magunk is ugyanazt a szervert használjuk amit ügyfeleinknek biztosítunk.

Átlagos éves elérhetősége 99.9%

Telia claims 400GE first with Cisco

Map Europe EN
telia networkmap hero

Példa keresés - 1

Példa keresés -2

Kepernyofoto 2023 03 08 15.23.09
Kepernyofoto 2023 03 08 15.22.09

SEO tanácsadás_

Készen áll új honlapjának elindítására, de szüksége van egy kis szakértői tanácsra. Szeretné, ha segítenénk a SEO-jával kapcsolatban? Befejezte az auditot, de most már rengeteg lehetséges egyszeri és folyamatos feladatot kell házon belül megoldania. Óradíjas szakértői SEO-tanácsadási szolgáltatásunk segítséget nyújthat Önnek. Egy-két órán keresztül találkozunk Önnel, hogy megismerjük céljait és aggályait, és az Ön igényeihez igazított stratégiát dolgozzunk ki.

Készítsünk együtt bevételt termelő weboldalt a cégednek!

Kérj egy időpontot tőlünk, hogy átbeszélhessük a céljaidat, hogyan tudnánk a leghatékonyabban segíteni számodra.