SZOLGÁLTATÁSAINK – WEBOLDAL KÉSZÍTÉS – KERESŐOPTIMALIZÁLÁS – DESIGN

Áraink

A weboldalakra érdemes marketing eszközként tekinteni, hiszen egy jól elkészített site képes a cég bevételeit növelni, akár megtöbbszörözni. Az oldal segítségével elindíthatjuk, vagy növelhetjük a márka online ismertségét. A közös munka kezdetekor felépítünk egy részletes tervet, elemezzük a célpiacod és az igényeidnek megfelelően alakítjuk ki a weboldalt. Munkánkat vállalható és tervezhető határidők mellett végezzük, hogy a belefektetett idő és energia hamar megtérülhessen a Megrendelőink számára.

A project elkészülte után sem hagyunk magadra, amellett, hogy megtanítunk az admin felület használatára, természetesen bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre.

Áraink minden esetben egyediek, hiszen nincs két egyforma project!

araink weboldal keszites nemetorszagban keresooptimalizalas_12

Csomag ajánlataink megrendelésekor kedvezményt biztosítunk külön álló szolgáltatásaink árából, de természetesen arra is van lehetőség, hogy külön vegye igénybe azokat.

Basic weboldal

Kreativ weboldal

Prémium weboldal

Meglévő vagy újonnan készülő weboldalak keresőoptimalizálását is vállaljuk. Lehetőség van egyszeri díjas keresőoptimalizálást kérni, ebben az esetben a weboldal tartalmát átnézzük, javítjuk, kiegészítjük annak megfelelően, hogy azzal tartós eredményeket lehessen elérni a keresőkben. 

Havi díjas SEO szolgáltatásunk esetén folyamatos kapcsolattartás mellett előzetesen kitűzött célokat teljesítve dolgozunk. Akár real time analitika mellett látjuk, hogy az adott kulcsszavakra hogyan teljesít az oldal és ennek megfelelően folytatjuk munkánkat. 

Mind az egyszeri áras, mind pedig a havi díjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat egyedi árszabás mellett végezzük. 

Szövegírás és marketing szöveges tartalom készítése

A szövegírást sokan próbálják meg maguk megoldani. Számtalanszor hallottuk már, hogy:

” A szövegeket megírom én, mégis csak én ismerem a legjobban a cégemet!”

Azonban a szövegírásba belekezdve általában átértékelik ezt, hiszen rengeteg időt vesz igénybe, nagy felkészültséget igényel és nem elég ha 3-5 mondatban összefoglalják, mikor alakult a cég és mivel foglalkozik. Félre értés ne essék a személyes kötődés és a vezetőhöz köthető hangnem nagyon fontos, hiszen ettől lesz egyedi az, ahogyan a vásárlót megszólítjuk. 

Tartalom fejlesztői munkánk során számos tényezőt figyelembe veszünk, segítségükkel szakértőként mutatkozhat be az online térben, ugyanakkor a szövegek az Ön által választott közlési módot tükrözik.

Vállaljuk weboldalak felszövegezését, illetve blogok rendszeres írását is.

Az igazán jó reklámgrafika eladja a terméket és felkelti az érdeklődést a szolgáltatás iránt. Kitűnik a többi közül, meggyőzően kommunikál. Reklám központú grafikai terveinknél az esztétika mellett a marketingre is kiemelt figyelmet fordítunk.

Reklámgrafikai szolgáltatásunk igénybe vehető olyan vállalkozások számára is amelyekhez az arculatot nem mi terveztük, ebben az esetben maximális figyelmet fordítunk a már elkészült és jól bevált elemekre. 

Vállalunk: logo, kis és nagy arculat, névjegykártya, brossúra, flyer, prospektus, egyéb kiadványok és hirdetési felületek megtervezését és kivitelezését. 

Logo tervezés szolgáltatásunk alapára nettó 60.000 Ft, ezen kívül minden egyéb szolgáltatásunk egyedi árszabás mellett érhető el.

Kérj árajánlatot egyszerűen az alábbi űrlap segítségével

Név:
Kötelező mező!
Kötelező mező!
E-mail cím:
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Telefonszám:
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Jelenlegi weboldal, ha van:
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Üzenet:
Kötelező mező!
Kötelező mező!

Melyik csomag ajánlatunk érdekel?

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Külön-külön is választható szolgáltatásaink

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi irányelveket.