SZOLGÁLTATÁSAINK..

Design
Online és Offline

A design az online és offline világban is kulcsfontosságú szerepet játszik, és az üzleti és a marketing területeken egyaránt fontos szerepet tölt be.

Az online design az interneten megjelenő weboldalak, alkalmazások, digitális tartalmak és hirdetések tervezését jelenti. Az online design célja, hogy az online felületek látogatói könnyen megtalálják, amit keresnek, és egyértelmű üzenetet kapjanak a vállalkozásról vagy termékről. Az online design fontos elemei közé tartozik az egységes arculat, a felhasználóbarát felületek, a könnyen olvasható és érthető tartalom, valamint a konverziós elemek, amelyek segítségével az oldal látogatóit ügyfelekké lehet alakítani.

Az offline design pedig a nyomtatott anyagok, mint pl. szórólapok, brosúrák, névjegykártyák, csomagolások és affichek tervezését jelenti. Az offline design célja, hogy az anyagok felkeltse az emberek figyelmét és meggyőzze őket a termékről vagy szolgáltatásról. Az offline design fontos elemei közé tartozik a logó és az arculat, a figyelemfelkeltő és szép megjelenés, valamint a hatékony üzenetek.

Az online és offline design egyaránt fontos szerepet játszik a vállalkozások sikerében. Az egységes arculat és design elemek felhasználása az online és offline felületeken segíthet abban, hogy az üzenetek egységesek legyenek és hatékonyabban érvényesüljenek a célcsoportok körében.

weboldal keszites nemetorszagban keresooptimalizalas 9

meglévő weboldal felújítása

Az elavult weboldal felújítása az a folyamat, amely során a régi és elavult weboldalt modernizálják, a felhasználói élményt javítják és új funkciókat adnak hozzá. Az elavult weboldalakat gyakran a lassú betöltődés, az elavult dizájn, a nehéz navigáció, a nem reszponzív kialakítás, vagy az elavult tartalom jellemzi.

Az elavult weboldal felújítása lehetővé teszi, hogy a vállalkozás friss és modern megjelenést kapjon, amely vonzza az ügyfeleket és javítja a felhasználói élményt. A felújítás során lehetőség van az oldal újra tervezésére, a tartalom frissítésére és optimalizálására a keresőmotorokhoz, az új funkciók és alkalmazások hozzáadására, valamint a felhasználói élmény javítására.

Egyedi konzultáció során tudjuk az igényeket felmérni és ajánlatot adni!

1b8b9c54 desi banner obj01
8d1acc50 desi banner obj03
f5deef41 desi banner obj04

Példa Oldal

70ebdf61 desi team image1

Eric Garciya

Senior Chef

99fda8bd desi team image2

Pitter Fread

Senior Chef

e8959b70 desi team image3

Ah Kum Lam

Senior Chef

80718fb8 desi team image4

Isavella Jessy

Senior Chef